Noisekick’s Terrordrang wederom host op Ground Zero

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Na het grote succes van vorig jaar komt Noisekick’s Terrordrang dit jaar terug op Ground Zero. Eerder maakte de organisatie al verschillende hostings bekend voor het hardste nachtfestival, zoals Partyraiser die de mainstage host. 

Één van de bekendste terror DJ’s is Noisekick, wie kent hem niet, met zijn hoge BPM’s is zijn muziek zeker niet voor mietjes. Hij heeft meerdere uitverkochte evenementen gehad met zijn populaire concept Terrordrang, ook heeft hij vele uitbreidingen naar het buitenland gehad. Daarnaast heeft Rudmer een eigen bookings agency met artiesten als NSD en Hellseeker.

Volgens de organisatie van Ground Zero barstte afgelopen jaar de stage al bijna uit zijn voegen. Het is de snelste stage op het Bussloo terrein, welke artiesten er dit jaar voor uitgenodigd worden is nog onbekend. Hostings die onder andere op het festival te vinden zijn: Partyraiser, PRSPCT, Multi Groove, RGB en Hellbound.

Noisekick’s Terrordrang keert terug op Ground Zero 2019

Ground Zero vindt plaats op zaterdag 31 augustus 2019 in Wilp. Ga voor tickets en meer informatie naar de officiële website van het evenement. 

Omslagfoto via Facebook-pagina Noisekick 

Reageren