Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Nog iets meer dan een maand wachten voordat we weer kunnen dwalen op de verlaten militaire basis van AIRFORCE Festival. Eerder maakte Absolutely Fresh en Art of Dance de line-up van deze editie al bekend, maar een anthem ontbrak nog. Zojuist onthulden Public Enemies en Nosferatu de track die zij samen produceerden voor AIRFORCE.

LEES OOK‘AIRFORCE Festival maakt line-up 2018 bekend’

De collab heet ‘Unified Demolition‘, net zoals het thema van de derde editie van het festival. De track kun je onderaan dit bericht beluisteren. Het is de eerste keer dat de heren met zijn allen een samenwerking aangingen. Wel waren ze allemaal al eerder verantwoordelijk voor een anthem. Zo creëerde Nosferatu ‘Unification of Inner Power’ voor de afgelopen editie van Harmony of Hardcore en maakte Public Enemies het anthem voor Qapital 2017. Nu kunnen zij dit nummer aan dat lijstje toevoegen.

Dit is het AIRFORCE Festival 2018 anthem door Nosferatu & Public Enemies

Op zaterdag 4 augustus is het tijd voor AIRFORCE Festival – Unified Demolition dat zal plaatsvinden op Vliegveld Twenthe in Enschede. Voor tickets en meer informatie kun je terecht op de officiële website van het evenement.

Reageren