Nosferatu komt eindelijk met zijn langverwachte album ‘Approach To Midnight’

Mark de Rond
Door Mark de Rond

In december 2017 kondigde Nosferatu een nieuw album aan en sindsdien zien we de Neophyte Records DJ regelmatig de studio in duiken met verschillende artiesten. Nu heeft hij eindelijk het geduld van zijn fans beloond, want Approach To Midnight komt volgende maand al uit.

LEES OOK: Nosferatu kondigt nieuw album voor 2018 aan

De Haagse hardcore dj zal de komende tijd previews van het nieuwe album gaan delen via zijn socials zo liet hij weten in een post op zijn Facebook-pagina. “Approach to midnight. Previews coming soon.” Lange tijd bleef het stil rondom het aankomende album van Nosferatu, maar nu is zowel de naam als de release datum bekend. De officiële release van Approach To Midnight zal ironisch genoeg plaatsvinden op 21 december, de kortste dag van het jaar. Tijdens deze dag kun je de vroege duisternis dus nog intenser beleven met het nieuwe album van Nosferatu.

Nosferatu komt met nieuw album: Approach To Midnight

Eerder dit jaar kwam Erwin nog met het track Battleground’ en verzorgde hij samen met Public Enemies het anthem voor AIRFORCE Festival. Nosferatu zit alles behalve stil gezien het feit dat hij dit jaar ook al te vinden was in de studio met Sefa, Evil Activities en Furyan. Of deze samenwerkingen al op het nieuwe album zullen staan is op dit moment nog niet bekend. Wie het nieuwe album van Nosferatu direct wil luisteren wanneer hij deze uitbrengt, kan hem al pre-saven.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

The ‘Approach to midnight’ album. Previews coming soon. Presave link in bio ??

Een bericht gedeeld door ????????? (@nosferatuarea51) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Nosferatu

Reageren