Nosferatu kondigt nieuw album aan voor 2018

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nog nét voor het einde van 2017, komt Nosferatu op de valreep nog met groots nieuws aan. De Neophyte Records DJ heeft namelijk een gloednieuw album aangekondigd en deze gaat in 2018 verschijnen. En dat hij blij is met dit heugelijke feit, mag misschien wel het understatement van het jaar genoemd worden.

Gisteren verscheen er een aankondiging van het nieuwe album op Facebook, maar op Instagram gaat Nosferatu er iets dieper op in. “Ik kan niet in woorden uitbrengen hoe enthousiast ik ben”, legt Nosferatu uit. “Maar denk aan een eekhoorn die een blikje Red Bull drinkt. Dat is ongeveer hoe enthousiast ik ben.” De details van het album blijven nog onbekend, maar Nosferatu – die eerder al 3 albums uitbracht – laat weten dat het helemaal zijn ding gaat worden. “My style, my vision, my shit.”

Er komt een nieuw Nosferatu album aan in 2018

Wanneer het album precies uit komt – behalve dan in het jaar 2018, duh – is nog niet bekend. Eerder lag Nosferatu nog even uit de running wegens nierfalen, maar is daar nu (zo goed als) compleet van hersteld en on fire in de studio.

Omslagfoto via Facebook-pagina Dominator

 

Reageren