Nosferatu maakt versie twee van zijn klapper ‘Sanctity Of Space’

Feije Tinnevelt
Door Feije Tinnevelt

Sinds jaar en dag gaat Nosferatu mee in de hardcorescene, maar knallen doet Erwin van Kan nog steeds. Dit jaar is Nosferatu verantwoordelijk voor het anthem van Harmony of Hardcore, maar niet alleen dat. Op dit moment is de beste man bezig aan zijn 4e album, waar hij enthousiast over praat op social media. Tot nu toe was er niet zo veel bekend over dit album, maar via Instagram kwam er interessant nieuws van Nosferatu.

LEES: ‘Nosferatu kondigt nieuw album aan voor 2018

In 2015 kwam de plaat ‘Sanctity Of Space’ uit op Neophyte Records. Deze soloplaat werd warm ontvangen door de fans en door de melodie ging de track weer terug naar de roots van Nosferatu. Lange tijd heeft Nosferatu aan deze track gesleuteld, maar het resultaat mag er zeker zijn: Erwin gaf zelf ook enkele malen aan trots te zijn op de track. Nu, drie jaar later, komt er een vervolg aan kondigde Nosferatu aan via Instagram stories. Ook bedankte hij daarna voor de positieve reacties op de kleine preview van ‘Sanctity Of Space 2.0’.

Reveived A LOT of awesome messages about that last story containing a small part of The Sanctity Of Space 2.0 melodies. Much appreciated!”

Nosferatu – Santicity Of Space 2.0 in de maak

Voor nu kunnen we alleen wachten op een echte preview, of Nosferatu bezoeken tijdens een van zijn sets. Je kan hem de aankomende tijd vinden op o.a. Harmony of Hardcore, Defqon.1 en Dominator.

Omslagfoto via Discogs

Reageren