NSD werkt aan zijn debuutalbum: “Not what you expect”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Uptempo DJ Noize Secret Doctrine, beter bekend als NSD, heeft al op grote evenementen als Decibel outdoor, Intents Festival, Defqon.1 en Harmony of Hardcore gedraaid en is een welbekende naam binnen de hardcore scene. Na vier jaar produceren, heeft hij nu zijn eerste album aangekondigd. 

LEES OOK: Sjammienators en NSD werken aan een gloednieuwe collab

De Spaanse DJ plaatste zojuist op Instagram dat zijn “album eraan komt en dat het niet zal zijn wat je ervan verwacht. Het zal nog enige tijd duren dus vraag niet om de releasedatum”, aldus de gemaskerde producer. Naast uptempo, maakt NSD ook terror en speedcore tracks, waardoor zijn fans dus veel verschillende stijlen op zijn album kunnen verwachten.

In 2016 bracht hij zijn eerste track uit onder de naam NSD, genaamd ‘Hipnotized Suspect’. Vanaf dit moment ging het bergopwaarts met zijn carrière: hij draaide op verschillende grote evenementen en maakte ook al een collab met Angernoizer, genaamd ‘Execute’. Zijn tracks werden uitgebracht op verschillende labels als Triple Six Records en Uptempo Is The Tempo. NSD’s laatste track ‘Rabbi Jacob Jr. Core’ werd in juni van dit jaar gereleased.

NSD’s debuutalbum is in de maak

Voor zijn aankomende album zullen zijn fans nog even geduld moeten hebben. In zijn Instagram-post liet hij namelijk weten dat het “nog enige tijd zal duren” en dat zijn fans geen vragen hoeven te stellen over een eventuele releasedatum. Houd voor meer informatie zijn Instagram-account in de gaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

So, doctrine records speaking like: Cryine Waltz Album is in coming, and of course, not what you expect. will take some time don’t ask for date yet.???? #notserious

Een bericht gedeeld door Didak Cusi (@_noize_secret_doctrine_) op

Omslagfoto van Facebook-pagina NSD

Reageren