‘Ode to the Godfather’ is hét ultieme eerbetoon aan Paul Elstak

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

In april van dit jaar kreeg Paul Elstak zijn welverdiende solo-evenement in Ahoy Rotterdam. Samen met collega-DJ’s vierde The Godfather of Hardcore zijn bekroning op zijn lange loopbaan in de scene en dit ging uiteraard gepaard met het nodige spektakel. Eén van die artiesten die op het evenement draaide was Partyraiser, die samen met Repix in de studio dook voor een eerbetoon aan Paul Elstak. En daarvan is zojuist de videoclip verschenen.

LEES OOK: Frenchcore’s wonderkind Sefa komt met nieuwe track: ‘Follow’

“DJ Paul, make it fucking louder!” Dit stukje lyrics wordt luidkeels door het publiek mee geschreeuwd sinds het nummer voor het eerst door de muren van het Ahoy knalden. De track werd regelrecht een hit en ook Paul Elstak draait het vanaf dat moment regelmatig in zijn sets. Om het nog nét iets meer speciaal te maken dan het al is, hebben Partyraiser en Repix vandaag de videoclip van deze plaat online gezet. En deze neemt je mee in de indrukwekkende loopbaan van Paul Elstak. Check ‘m hieronder.

De ‘Ode to the Godfather’ videoclip brengt eerbetoon aan Paul Elstak

Nog steeds is de collab van Partyraiser en Repix mateloos populair. De track is nog niet gereleased, maar als we Partyraiser mogen geloven telt hij de dagen al af tot het nummer eindelijk uit wordt gebracht. ‘Ode to the Godfather’ zal op 17 november dit jaar verschijnen. Stay tuned en geniet van alle (oude) beelden met Paul Elstak in de hoofdrol.

Omslagfoto via Facebook-pagina Paul Elstak

Reageren