Outblast hint naar eenmalige terugkeer: “One more time?”

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat Outblast afscheid nam van de hardcore scene als DJ tijdens Masters of Hardcore – The Skull Dynasty met ‘The Last Show’. Nu, bijna twee jaar later, lijkt hij te hinten naar een eenmalige terugkeer op het podium: “I miss this… One more time?”

LEES OOK: Een mijlpaal in de geschiedenis van hardcore: Masters of Hardcore viert in 2020 zijn 25-jarig bestaan

Via zijn socials liet Marc Out, beter bekend als Outblast, weten na te denken over een eenmalige terugkeer achter de draaitafels: “I miss this! Your messages, requests and inboxes are overwhelming. in doubt… One more time?” Ondanks dat Marc al bijna twee jaar niet meer heeft opgetreden, is hij wel nog steeds zeer actief binnen de hardcore scene. Zo is hij momenteel werkzaam als Creative Director bij Art of Dance en is hij de eigenaar van Most Wanted DJ Agency. Onlangs sprak hij namens Art of Dance nog over de aanstaande jubileumeditie van Masters of Hardcore: “Wij streven er altijd naar om het beste en meest toonaangevende hardcore event van de wereld te zijn. In de afgelopen 25 jaar stonden wij voor, achter en hand in hand met de hardcore scene.”

De legendarische carrière van Outblast begon met Masters of Hardcore en eindigde hier ook in 2017. Opvallend genoeg was hij ook te zien in de trailer van de aankomende jubileumeditie van het evenement, wat natuurlijk vraagtekens bij de oplettende fans oproept: zal Outblast zijn eenmalige terugkeer op het podium tijdens Masters of Hardcore – Magnum Opus maken?

One more time..?

Of Outblast daadwerkelijk een eenmalig comeback gaat maken is nog niet bevestigd. Wel heeft hij dus laten het gevoel van optreden te missen en te twijfelen over een terugkeer. Houd zijn socials goed in de gaten om op de hoogte te blijven over deze mogelijke comeback.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ONE more time?

Een bericht gedeeld door Marc Out (@officialoutblast) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Outblast

Reageren