Pandemonium keert éénmalig terug in de Sporthallen Zuid

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Pandemonium zou in 2018 voor de laatste keer worden gehouden in de Sporthallen Zuid, maar niets is minder waar… De gemeente en de Stadsdeelvoorzitter hebben toestemming gegeven om het 15-jarig bestaan toch te laten plaatsvinden op de bekende locatie. 

Vele hardcore liefhebbers hebben Pandemonium – The End nog vers in het geheugen. Het zou de allerlaatste keer zijn dat het evenement gehouden zou worden in de Sporthallen Zuid. De organisatie moest dus op zoek naar een nieuwe locatie: “Geen makkelijke opgave, want wat kan nou de Sporthallen Zuid evenaren?” 

De organisatie vertelt dat ze vele gesprekken hebben gevoerd met de gemeente en de Stadsdeelvoorzitter, en met succes. “Met dank aan alle Pandemonium fans, maar met name aan de Gemeente Amsterdam en de Stadsdeelvoorzitter, opent de Sporthallen Zuid op 30 november 2019 nog éénmaal en dus voor de laatste keer haar deuren voor Pandemonium – 15 Year Anniversary”, aldus de organisatie.

Er wordt groots uitgepakt voor het 15-jarig bestaan, zo verklapt de organisatie al dat de uptempo area dit jaar groter zal zijn. “Naast dat zullen wij zorgen voor een dikke line-up zoals je van gewend bent met snoeiharde (live) sets.”

Allerlaatste keer Pandemonium in de Sporthallen Zuid

Pandemonium – 15 Year Anniversary vindt plaats op zaterdag 30 november 2019 in de Sporthallen Zuid. Het evenement is altijd uitverkocht, dus wees er snel bij. Er zal een speciale pre-sale zijn voor Pandemonium members, de reguliere kaartverkoop gaat 1 juni van start. Voor meer informatie en het hele persbericht ga je naar de officiële site van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Pandemonium 

Reageren