Pandemonium komt met grotere editie in Limburg: ‘The New Frontier’

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De organisatie van Pandemonium heeft een grootse aankondiging gedaan: er komt een extra editie van het welbekende feest, máár deze keer niet in de hoofdstad. Pandemonium zal namelijk de Evenementenhallen in Venray overnemen voor ‘The New Frontier’. 

LEES OOK: Pandemonium keert eenmalig terug in de Sporthallen Zuid

Deze nieuwe locatie biedt volgens Pandemonium veel meer mogelijkheden: “een geweldig mooie hal met goede akoestiek voor het geluid en meer dan voldoende ruimte.” Hoewel de line-up voor ‘The New Frontier’ nog niet bekend is, deelde Pandemonium wel al dat je 6 grote stages terug zal vinden op het evenement: twee early hardcore area’s, millennium hardcore, frenchcore, uptempo en terror/early terror.

“Deze locatie maakt het mogelijk om iedere area/muziek stijl de volledige aandacht te geven zoals we graag met Pandemonium willen doen. Daardoor kunnen we dus nog groter uit pakken. De meeste area’s krijgen dus een vollediger mainstage gevoel zoals we altijd met Pandemonium voor ogen hebben. Wij zijn al vijftien jaar gesetteld in de hoofdstad en zijn ons er van bewust dat Venray voor sommige mensen klinkt als het einde van de wereld, maar dit is zeker niet zo!”

“Deze locatie maakt het mogelijk om iedere muziekstijl de volledige aandacht te kunnen geven”

Pandemonium – The New Frontier zal op 11 april 2020 plaatsvinden in de Evenementenhallen in Venray. Tickets zijn nu nog verkrijgbaar via de officiële website van het event, waar je ook meer informatie over de extra editie terug kunt vinden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Pandemonium

Reageren