Partyraiser draait privé-set voor zieke fan: “Niks is zo speciaal als een wens zoals deze te laten uitkomen“

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Afgelopen weekend heeft Partyraiser iets heel speciaals mogen doen: een privé-set draaien voor Wendy, een grote fan die helaas ernstig ziek is. Op zijn Instagram poste hij een foto van de avond, met hierbij een mooie boodschap. 

Wendy haar grootste wens was om Partyraiser te laten draaien op haar bruiloft, maar dit was op dat moment helaas niet mogelijk. Natuurlijk wilde Wesley dit wel nog steeds voor haar doen en was het afgelopen weekend toch eindelijk zo ver.

“Bij zeer goede vrienden van haar hebben deze vrienden een tuin feestje opgezet en dat was heel bijzonder. Ik mag als dj voor 100, 1000 of 40.000 mensen draaien, maar niks is zo speciaal als een wens zoals deze te laten uitkomen. Het is een eer om dit te kunnen doen voor jou lieve Wendy.“

“Het is een eer om dit te kunnen doen voor jou“

Hieronder kun je het hele verhaal van Wesley teruglezen, waarin hij vertelt dat het een eer is om dit voor haar te mogen doen. Wij wensen Wendy het allerbeste toe.

Gisterenavond heb ik iets heel moois mogen doen. Vereerd dat ik ben, heb ik gisteren een prive set gedraaid voor een hele lieve vrouw die ernstig ziek is van die akelige ziekte kanker. Haar grote wens was dat ik bij haar zou komen draaien op haar huwelijk. Dit kon helaas niet, maar natuurlijk hebben wij ons hard gemaakt dit toch te kunnen doen op een ander moment. Bij zeer goede vrienden van haar hebben deze vrienden een tuin feestje opgezet en dat was heel bijzonder. Ik mag als dj voor 100, 1000 of 40.000 mensen draaien, maar niks is zo speciaal als een wens zoals deze te laten uitkomen. Het is een eer om dit te kunnen doen voor jou lieve Wendy. Je bent al heel lang een fan van mijn muziek en ik hoop dat met deze avond jou wens is uitgekomen. Je bent een zeer sterke vrouw en hebt een fantastische man aan jou zijde “Patrick”. Het was geweldig mooi om dit te mogen doen, moeilijk, en emotioneel maar we hebben vooral het leven gevierd met een lach en een dans. Ik hoop dat je extra kracht hebt gekregen om door te vechten want wij willen jou nog lang niet kwijt!! Heel veel liefs kanjer, alle kracht en sterkte en laten we hopen dat terminaal kan worden omgezet in een wonder en wij dit volgend jaar weer kunnen doen. ?? ___________________________________ Liefs, Wesley

Een bericht gedeeld door ?? ???TY??I?E? ?? (@djpartyraiser) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Partyraiser

Reageren