Partyraiser host opnieuw de Dynamite stage op Intents Festival zaterdag

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat gisteren bekendgemaakt werd dat niemand minder dan Sefa op zondag de Dynamite stage van Intents Festival zal hosten, heeft de organisatie nu ook naar buiten gebracht wie de zaterdag hosting zal verzorgen, en dat is zeker geen onbekend gezicht: ook in 2020 zal namelijk niemand minder dan Partyraiser, opnieuw de zaterdag hosting in de Dynamite stage doen.

LEES OOK: Sefa host Dynamite stage op de zondag van Intents Festival 2020

Sinds de invoering van de Dynamite stage op Intents Festival is Partyraiser al de host van de dag en ook voor Step into the Game zal hij wederom de gastheer zijn, dit maakte hij bekend via een video op zijn socials: “Ik voel me zo vereerd en trots, dat ik opnieuw de hosting voor de Dynamite stage op Intents Festival mag verzorgen.” 

Daarnaast gaf Mister Raiser ook al de eerste namen prijs die hem komen supporten on stage tijdens zijn hosting. Zo zal hij onder andere battle-sets draaien met The Dark Horror, Spitnoise en Bulletproof. Daarnaast maakte hij ook nog eens bekend dat hij een 1 uur durende millenium set zal gaan draaien. Tot slot belooft hij de overige namen die hem zullen ondersteunen achter de draaitafels, zeer spoedig bekend te maken.

Dynamite stage op Intents Festival krijgt opnieuw Partyraiser als host

Intents Festival – Step into the Game zal plaatsvinden op 5, 6 en 7 juni in Oisterwijk. vanavond (7 januari) om 20:00 start de verkoop voor de weekendtickets en op 9 januari zijn de losse dagtickets verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Houd voor meer informatie de socials van Partyraiser en Intents Festival in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Partyraiser

Reageren