Paul Elstak en Deadly Guns komen met gloednieuwe mash-up collab

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Paul Elstak en Deadly Guns, twee grote artiesten in de hardcore-scene, hebben voor de allereerste keer hun krachten gebundeld. Gisteren kondigden de mannen aan dat ze een splinternieuwe collab af hebben, en dat ze deze morgen al voor de eerste keer zullen laten horen.

LEES OOK: Dit is de line-up van Masters of Hardcore 2019

Op zijn socials heeft Deadly Guns bekendgemaakt dat hij samen met Paul Elstak aan een collab werkt. “Ik ben trots om mede te delen dat ik samen met ‘The Godfather of Hardcore’ DJ Paul Elstak aan een nieuwe mash-up collab werk.” Paul Elstak plaatste op zijn Instagram ook een foto samen met Deadly Guns waar hij een paar opvallende hashtags aan toevoegde.

Het waren namelijk namen van een aantal tracks die dus waarschijnlijk in de mash-up voorkomen. ‘Bro Hymn’, ‘Rainbow In The Sky’, ‘Rage’ en ‘I’m Not An Addict’, zijn de nummers die hij onder het bericht deelde. Het wordt al snel duidelijk of dit ook echt de tracks zijn die in de mash-up voorkomen, want zaterdag tijdens Masters of Hardcore zal de collab voor het eerst te horen zijn.

Première collab Deadly Guns en Paul Elstak op Masters of Hardcore

Beide DJ’s draaien zaterdag op de mainstage van Masters of Hardcore. Paul Elstak treedt samen met Never Surrender op van 03:30 tot 04:30. Deadly Guns komt daarna en zal een live-set verzorgen van 04:30 tot 05:00. De nieuwe collab is dus minimaal in één van deze twee sets te horen tijdens Masters of Hardcore 2019.

Omslagfoto via Instagram Deadly Guns

Reageren