Paul Elstak heeft zich succesvol laten opereren aan zijn galblaas

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Paul Elstak is gisteren geopereerd en heeft hierdoor een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen. “De operatie is goed verlopen en mijn galblaas is eruit”, zegt The Godfather of Hardcore op zijn socials. Hij hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over de pijnaanvallen tijdens het draaien.

Een tijdje geleden plaatste Paul Elstak al een bericht op zijn social media, waarin hij zei dat hij een afspraak had gemaakt met de dokter. Toen leek de hardcore DJ al niet erg onder de indruk: “Genoeg mensen leven zonder galblaas, dus het komt wel goed.” Gisteren is dan echt zijn galblaas verwijderd en hierdoor kan The Godfather of Hardcore in de toekomst gewoon achter de draaitafel staan zonder dat daar veel pijn bij komt kijken. Het was namelijk een kwaaltje waar Paul Elstak soms echt flinke pijnaanvallen van kon krijgen, waardoor hij boekingen moest afzeggen.

Paul Elstak’s galblaasoperatie is goed verlopen

The Godfather of Hardcore mag vandaag al naar huis, maar moet natuurlijk nog wel herstellen van zijn operatie en zal dan ook niet optreden dit weekend. Volgende week mag hij weer aan de bak op onder andere TITANIUM Festival en 90’s No Limits. Ga naar de Facebook-pagina van Paul Elstak om op de hoogte te blijven van zijn herstel en aanstaande optredens.

Omslagfoto via Facebook-pagina Paul Elstak

Reageren