Pre-registreer je vandaag voor Thunderdome 2019

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Na een jaar van afwezigheid, is Thunderdome weer terug. De kaartverkoop van het legendarische feest gaat altijd erg hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent dit jaar. De pre-registratie gaat namelijk vandaag van start.

LEES OOK: Thunderdome is bezig met eigen documentaire

Toen Thunderdome in 2017 terugkeerde voor het 25-jarige jubileum, was het feest in de pre-sale al binnen no-time uitverkocht. “In 2017 maakte het legendarische hardcore concept een enorme combeback na vijf jaar van afwezigheid. Het evenement was in de pre-registratie fase al uitverkocht en verwelkomde 40.000 ravers uit 54 verschillende landen”, aldus de organisatie op Facebook.

Het is dus zeker een aanrader om jezelf alvast in te schrijven tijdens de pre-registratie. Zo is de kans kleiner dat je achter het net vist tijdens de kaartverkoop. De early raver registration begint vandaag om 12:00 en eindigt op 24 april.

Meld je aan voor de Thunderdome 2019 pre-registratie

Thunderdome keert dit jaar weer terug naar de Jaarbeurs in Utrecht en vindt plaats op 26 oktober. Nadat de pre-registratie is afgelopen, begint gelijk de verkoop van travel packages. De early raver sale start op 29 mei en op die dag kunnen de mensen – die zich hebben aangemeld – al een kaartje bemachtigen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome

Reacties

 • Marlous 27 maart 2019 - 13:22

  Hier wil ik toch wel weer heel graag bij zijn ?

  (0)
  Quote
 • Toon laros 27 maart 2019 - 15:51

  Lijk mij geweldig om er bij te zijn. Zo is het heel lang geleden toch allemaal begonnen.

  (0)
  Quote

Reageren