Promo verantwoordelijk voor de ‘Thunderdome Never Dies’ soundtrack

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nu de documentaire ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ steeds iets dichterbij komt, worden er ook steeds meer details onthuld. Inmiddels is ook bekendgemaakt dat niemand minder dan Promo de soundtrack voor de documentaire heeft gemaakt genaamd ‘Hardcore To The Dome’.

LEES OOK: ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ gaat in première

Nadat eerder deze week bekendgemaakt werd dat de documentaire op 12 november officieel in première gaat en dat de stem van Sietse van Daalen – beter bekend als Da Mouth of Madness – zal dienen als voice-over tijdens de film, weten we nu ook dat Promo de Soundtrack heeft gemaakt. Net zoals alle andere films heeft ook de ‘Thunderdome Never Dies’ documentaire muzikale ondersteuning nodig. Promo heeft de eer gekregen om dit te verzorgen en plaatste al een preview van zijn track op zijn socials: “Here is a preview my new track ‘Hardcore To The Dome’, the official soundtrack of the upcoming Thunderdome Never Dies documentary.”

“Tegenwoordig is het enorm moeilijk om een nummer te maken met de belangrijkste essentie van Thunderdome erin. Maar dit klinkt echt goed! Super gedaan Promo!” Is een van de vele positieve reacties van de fans. Tijdens de film zal het complete verhaal van het welbekende Thunderdome verteld worden. Van terugblikken op vroeger, tot interviews met verschillende hardcore pioniers én het verhaal achter de legendarische comeback.

Promo’s ‘Hardcore To The Dome’ voor ‘Thunderdome Never Dies’

Wanneer de volledige soundtrack van Promo gereleased wordt is nog niet bekend. ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ is vanaf 14 november in de bioscoop te zien en gaat twee dagen eerder officieel in première. Hiervoor zijn nog enkele tickets beschikbaar via de officiële website. 

Omslagfoto van Facebook-pagina Thunderdome

Reageren