Q-BASE maakt line-up van BKJN en Convoi Exceptionnel hostings bekend

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Onlangs bracht Q-dance het bericht naar buiten dat dit de laatste keer is dat zij het nachtfestival Q-BASE organiseren. Na afloop van deze 15e editie, willen zij zich gaan focussen op een nieuw concept. Maar tijdens The Final Mission eren we het festival nog één laatste keer en hiervoor heeft inmiddels de line-up van de Bunker Kom Je Niet en Convoi Exceptionnel hostings onthuld.

LEES OOK: Dit is de Thunderdome line-up op Q-BASE 2018

Nog één laatste keer losgaan op het verlaten vliegveld en daarvoor trekt de organisatie dan ook alles uit de kast. Met hostings van onder andere BKJN, Convoi Exceptionnel en Thunderdome, belooft deze editie een waardig einde te geven aan het begrip Q-BASE. Om alvast warm te lopen voor The Final Mission, maakte de organisatie vandaag de line-up van de twee ontbrekende hardcore hostings bekend. De namen van de artiesten kun je onderaan dit bericht vinden.

Q-BASE 2018 – The Final Mission

Op 8 september is het tijd voor The Final Mission van Q-BASE op Airport Weeze in Duitsland. Tickets voor deze allerlaatste editie kun je in huis halen via de officiële website van Q-dance.

Bunker Kom Je Niet (BKJN) line-up

€LIT€ LIVE
Chaotic Hostility & Chrono
Cryogenic
Dr. Peacock
Hard Effectz vs. Stampede
Hyrule War vs. Mr. Ivex
Omkara LIVE
Para Italia vs. Aggressive
Repix
Rob Gee & Lunatic present: BKJN Music Showcase
Sefa
Super Trash Bros LIVE
The Vizitor vs. MBK
Vandal!sm
Hosted by No-ID & RG

Convoi Exceptionnel line-up

380 Volt
Akira
Bryan Fury
eDub
GITM
Ophidian (Blackbox Set)
Peaky Pounder
Tymon
ULST

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-BASE

Reageren