Q-dance komt met gloednieuw concept: Alles Hier Is Tempo

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

Q-dance heeft zojuist een gloednieuw evenement aangekondigd: Alles Hier Is Tempo. Dit concept zal in het teken staan van een combinatie tussen uptempo en frenchcore, ook hebben ze al de gehele line-up bekendgemaakt.

Iedereen die helemaal gek wordt van hoge BPM’s en er geen genoeg van kan krijgen, zit zeker goed bij dit evenement. Q-dance heeft er namelijk voor gezorgd dat niet de minste namen zijn uitgenodigd voor Alles Hier Is Tempo. Artiesten als Deadly Guns, Angernoizer en Sefa zullen achter de draaitafels te vinden zijn, bekijk de gehele line-up onderaan het artikel.

Deze artiesten zullen te zien bij één van de meest underground locaties van Amsterdam, namelijk Warehouse Elementenstraat. Naast dat, heeft Q-dance er ook voor gezorgd dat het geluid optimaal is: “To top it all, we got one of the loudest sound systems available.” 

Q-dance komt met nieuw evenement Alles Hier Is Tempo

Het evenement vindt plaats op vrijdag 17 mei 2019 bij Warehouse Elementenstraat in Amsterdam. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 5 april 2019 via de officiële site van Q-dance. 

Dit is de line-up voor Alles Hier Is Tempo 2019:

Angernoizer
Crypton
Deadly Guns
Deathroar
GPF LIVE
Sefa
Spitnoise
Hosted by No-iD

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1

(Visited 4.005 times, 1 visits today)

Reageren