Q-dance onthult line-up Q-BASE 2018: Sefa op de mainstage

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Afgelopen woensdag postte Q-dance de volledige line-up voor de aanstaande editie van Q-BASE- The Final Mission. Met 10 stages die plek geven aan ruim 100 acts heeft Q-dance goed uitgepakt voor de allerlaatste editie van het nachtfestival. Één van de opvallendste dingen aan deze line-up is dat niemand minder dan Sefa op de mainstage zal gaan draaien.

Al eerder was bekend dat Sefa onderdeel was van de Bunker Kom Je Niet stage, waar hij dan ook het anthem The Future voor heeft gemaakt. Daarnaast leek de jonge frenchcore producer op The Evolution stage te draaien samen met Rooler, maar hier is wat aan veranderd. Nu de volledige line-up gereleased is blijkt echter dat Sefa op de Open Air mainstage van Q-BASE komt te staan. Sefa zal nu samen met N-Vitral het hardcore genre op de mainstage representeren.

Q-BASE 2018 – The Final Mission wordt live uitgezonden

Ga je niet naar Q-BASE, maar wil je wel de mainstage set van Sefa meemaken? Dan heb je geluk: Q-dance maakte dit weekend bekend zowel de Open Air als The Hangar stage live te streamen. Deze streams zijn vinden via de officiële Q-dance website. Bovendien worden er verschillende sets van onder andere de Thunderdome- en BKJN-area’s uitgezonden op Q-dance Radio.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-BASE

Reageren