Repix komt met 6 nieuwe tracks op Real Criminals EP

Bas van Herk
Door Bas van Herk

Na het maandenlange succes van de hit ‘Ode To The Godfather’ samen met Partyraiser, heeft Repix besloten om zijn productielijst verder uit te breiden. Gisteren verscheen er een preview van zijn nieuwe track ‘Give A F@%#’. Deze plaat is de eerste van zijn splinternieuwe EP, genaamd Real Criminals.

Naast deze single staat Repix erom bekend dat hij geregeld de krachten bundelt met collega’s. Zo zijn de artiesten als Partyraiser en Chaotic Hostility er slechts een aantal waarmee de hardcore DJ heeft gewerkt. In de beschrijving van zijn nieuwste track staat dat de Real Criminals EP zal bestaan uit een hoop collaborations. Zes tracks zijn aan de EP toegevoegd, waaronder samenwerkingen met Dr. Peacock en Angernoizer en daarnaast nog een gratis bonustrack!

De Real Criminals EP bevat 6 nieuwe tracks

Repix heeft op zijn Facebook-account ook al laten weten dat de productie van de EP inmiddels voltooid is. Op 15 december (vrijdag) worden de tracks gereleased. Houdt daarom de Facebook-pagina van Repix en het Youtube-kanaal van Partyraiser Records goed in de gaten.

Omslagfoto via Facebook-pagina van Repix

Tracklist:

Reageren