Resonate keert dit najaar terug: “We’re back”

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Goed nieuws, want dit jaar zal Resonate een maand eerder gehouden worden dan we gewend zijn. Na twee uitverkochte edities zal het grootste hardcore classics-evenement ter wereld dit jaar op 23 oktober duizenden liefhebbers gaan verwelkomen in de bekende Autotron: “Family, we are proud to bring you incredible news.”

LEES OOK: Festivals vanaf 30 juni weer toegestaan in Nederland

Resonate overtrof in 2018 alle verwachtingen en kreeg tijdens dit debuut maar liefst 8.000 liefhebbers over de vloer. En een meevaller voor de fans, want het concept – dat draait om de periode van 2005 tot 2011 – heeft inmiddels aangekondigd dat je nu een maand minder lang hoeft te wachten op de volgende editie.

Resonate is terug. De eerdere novembermaand wordt namelijk ingeruild voor een nieuwe datum. Hierdoor zal Resonate plaatsvinden op zaterdag 23 oktober 2021 in de Autotron in Rosmalen. Eerder kreeg het grote artiesten zoals Angerfist, Partyraiser en zelfs de terugkeer van DJ D op het Hardcore Classics-podium. Het coronavirus zorgde voor een absentie van bijna twee jaar, maar Resonate is nu weer terug.

Resonate keert terug op 23 oktober

De vorige edities van Resonate waren stijf uitverkocht. Daarom heeft de organisatie de pre-registratie alvast geopend, waarbij je zelfs VIP-kaarten (inclusief gratis consumpties en een merchandise-pakket) kunt winnen. Ben je gepreregistreerd, dan kun je al op 21 juni je tickets halen – nog voordat de ‘normale’ kaartverkoop begint. Mocht het evenement in de voorverkoop nog niet uitverkocht zijn, dan begint de reguliere verkoop 1 dag later. Schrijf je nu in!

Omslagfoto via Facebook-pagina Resonate

Reageren