Resonate onthult line-up voor allereerste editie

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

In de tijd toen veel mensen dachten dat hardcore dood was, kwam daar in 2005 opeens een nieuwe stroming in de scene. De hardcore zoals we die nu kennen, werd toen voor het eerst gemaakt door een select groepje artiesten. Resonate, een gloednieuw hardcore-evenement, blikt terug op deze periode en heeft voor deze eerste editie de line-up bekendgemaakt.

Voor het debuut van Resonate, zullen de verschillende artiesten die toen bepalend waren voor scene, hun hardcore classics tussen 2005 en 2011 weer uit de kast trekken. Zo presenteert Angerfist zijn album Mutilate, gaat Noize Suppressor voor het eerst sinds jaren weer live optreden met zijn Sonar en zal Tha Playah volledig in stijl zijn Walking The Line productie weer ten gehore brengen. Naast deze DJ’s, zijn er nog meer dan 10 andere pioniers aanwezig in de Maaspoorthal in Den Bosch. Bekijk de volledige line-up van Resonate hieronder. “Together, we’ll honour the classic hardcore sounds that defined a generation.”

Dit is de Resonate 2018 line-up

Angerfist presents ‘Mutilate’
Noize Suppressor presents ‘Sonar’ LIVE
Tha Playah presents ‘Walking the Line’
Neophyte
Evil Activities
Endymion LIVE
Mad Dog
Amnesys LIVE
Nosferatu
Unexist
The Sickest Squad
Tommyknocker
Shadowlands Terrorists LIVE
Re-Style
MC Syco

Resonate laat het vuur van de hardcore classics weer branden

Het debuut van het gloednieuwe hardcore classics-event zal plaatsvinden op 17 november 2018, vanaf 14:00 tot 01:00. Voor tickets en meer info, ga je naar de officiële website van het event.

Beeldmateriaal via Facebook-pagina Resonate

Reageren