Resonate verhuist naar Autotron wegens grote belangstelling

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Resonate is een gloednieuw Hardcore Classics-evenement, dat terug zal blikken op de hardcore klassiekers uit 2005 tot 2011. Door een grote belangstelling voor kaarten, verkocht het event al vlug uit en dus heeft de organisatie besloten te verhuizen naar een grotere locatie en een extra artiest aan de line-up toe te voegen.

LEES OOK: 10 redenen om Resonate – Hardcore Classics te bezoeken

Het komt zelden voor dat een evenement tijdens haar eerste editie maanden van tevoren al uitverkocht is. Het komt nóg minder vaak voor dat de organisatie ervoor kiest om te verhuizen naar een grotere locatie. Voor Resonate is dit toch echt het geval: door de verplaatsing naar het grotere Autotron kunnen de muziekliefhebbers die achter het net hebben gevist er nu toch bij zijn. De Maaspoort Sports & Events in ’s Hertogenbosch wordt hiermee ingeruild voor een ruimere locatie op 5 minuten afstand: de Autotron in Rosmalen. In de aankondiging is bovendien ook te zien dat niemand minder dan Ophidian is toegevoegd als extra live-act aan de line-up.

Dit is de Resonate 2018 line-up

Angerfist presents ‘Mutilate’
Noize Suppressor presents ‘Sonar’ LIVE
Tha Playah presents ‘Walking the Line’
Neophyte
Evil Activities
Ophidian LIVE
Endymion LIVE
Mad Dog
Amnesys LIVE
Nosferatu
Unexist
The Sickest Squad
Tommyknocker
Shadowlands Terrorists LIVE
Re-Style
MC Syco

‘Een ode aan de hardcore classics’

Resonate 2018 – Hardcore Classics zal 17 november plaatsvinden. Er komen dankzij de verhuizing nieuwe kaarten in de verkoop, deze zijn nu verkrijgbaar via de officiële website van het event. Wees er snel bij, zodat je de kaarten niet voor een tweede keer misloopt.

Omslagfoto via Facebook-pagina Resonate 

Reageren