Scarphase & Hyrule War presenteren het BKJN vs. Partyraiser anthem

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Over een paar dagen is het zover, dan staat de man om wie het allemaal gaat weer centraal in het Silverdome. Niemand minder dan Partyraiser zal op zijn eigen event weer voor het nodige entertainment op de mainstage zorgen en dit kan natuurlijk niet zonder anthem. Zijn live-act Scarphase heeft de handen in één geslagen met Hyrule War en MC Da Mouth Of Madness en hier is het BKJN vs. Partyraiser anthem uit komen rollen: ‘The Big Ten’.

LEES OOK: De timetable van BKJN vs. Partyraiser staat nu online

Aanstaande zaterdag is het aantal BKJN vs. Partyraiser edities nog nét op twee handen te tellen en daarom wordt er dit jaar groots uitgepakt. Nadat organisatie BKJN Events eerder al liet weten dat er een nog nooit eerder vertoonde lichtshow komt en de verbeterpuntjes van vorig jaar (zoals meer WC’s, de hele bovenring geopend voor bezoekers en zelfs zitzakken om in the chillen), is daar nu dus logischerwijs het anthem bijgekomen. Hiervoor heeft Scarphase in de studio gezeten met Hyrule War en wij kunnen in ieder geval niet wachten om het anthem zaterdag live te horen voor het eerst te horen. Check hieronder de preview.

Dit is Scarphase & Hyrule War ft. Da Mouth Of Madness – The Big Ten (Official BKJN vs Partyraiser 2018 Winter Anthem)

‘The Big Ten’ zal zaterdag voor het eerst gedraaid worden tijdens de liveset van Scarphase. De release van de track is gepland tijdens de Scarphase & Friends EP, die op 26 januari op Partyraiser Recordings zal verschijnen.

Omslagfoto via Facebook-pagina Scarphase

Reageren