Sefa geeft een feestje voor zijn nieuwe album. Kom je ook?

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Dat Sefa met een album komt is al langer bekend, maar nu is de kogel definitief door de kerk. Over twee maanden komt de frenchcore DJ namelijk met een eigen album release party. In samenwerking met BKJN zal Sefa zijn album voor het eerst aan de buitenwereld presenteren met een feestje in Etten-Leur.

Afgelopen zomer onthulde Sefa dat hij met zijn debuutalbum zou komen, maar een daadwerkelijke release-datum werd nooit geprikt. Fans vroegen maandenlang op social media waar deze productie nou zou komen en daar is vandaag eindelijk antwoord op gekomen. Op vrijdag 2 maart zal de frenchcore-tiener een feestje geven om het uitbrengen van zijn album te vieren in Studio76 in Etten-Leur. We kunnen dus een hoop nieuwe muziek van het frenchcoretalent verwachten op de Sefa album release party.

De kogel is door de kerk: er komt een Sefa album release party

Meer informatie over het evenement Sefa – Leven = Lijden wordt volgens de organisatie binnenkort bekend gemaakt. In een eerder interview gaf Sefa al aan dat het album een blauwdruk moet gaan worden van zijn werk. Sinds een paar maanden heb ik pas het besef dat wat ik doe echt uniek is en daarom kom ik met een album.”

Omslagfoto via Facebook-pagina Sefa

Reageren