Sefa geeft Open Airbed Concert op zondag van Defqon.1 2020

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Tijdens Defqon.1 ‘The Release’ is alle informatie over de aankomende editie bekendgemaakt, waaronder dat niemand minder dan Sefa de Sunday Funday zal starten met een Open Airbed Concert.

LEES OOK: Defqon.1 2020 line-up – Primal Energy

Sefa heeft al de enige hoogtepunten op Defqon.1 meegemaakt: zo sloot hij in 2018 de grote BLACK af en was hij vorig jaar één van de drie anthemmakers van ‘One Tribe’. Op zijn verjaardag mocht hij toen óók nog eens de zondag van het festival op de RED afsluiten. Dit jaar zal hij op zondag weer alles uit de kast halen voor het welbekende Open Airbed Concert op de UV stage, waarbij Sefa zelf plaats zal nemen achter de piano én een orkest met zich mee zal nemen.

Sefa opent Defqon.1 Sunday met Open Airbed Concert

Defqon.1 2020 – Primal Energy zal plaatsvinden op 26, 27 en 28 juni op het Walibi Holland terrein in Biddinghuizen. Naast ‘The Release’ startte gister ook de pre-registratie voor de nieuwe editie, waarvoor je je tot 28 februari 23:59 kan inschrijven. Hierna zal de Travel & Stay member sale plaatsvinden op 29 februari, en de ticket member sale op 7 maart. Let op: je kan geen tickets kopen als je je niet inschrijft!

Reageren