Sefa host Dynamite stage op de zondag van Intents Festival 2020

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nu het thema én de eerste namen van de line-up voor Intents Festival – Step into the Game bekend zijn, is de organisatie zojuist met nóg iets naar buiten gekomen voor de hardcore-liefhebbers: niemand minder dan Sefa zal namelijk de Dynamite stage hosten op de zondag van het festival.

LEES OOK: Sefa openhartig tijdens interview: “Ik ben geen rockstar-DJ en dat wil ik ook nooit worden”

De afgelopen drie edities van Intents Festival hadden de heren van Destructive Tendencies de eer om de Dynamite stage op zondag te hosten, voor Step into the Game, zullen zij het stokje dus overdragen aan niemand minder dan Sefa. Nadat hij vorig jaar voor het eerst in zijn carrière op Intents Festival draaide, heeft hij nu dus de eer om de Dynamite stage te hosten.

Door middel van een video op hun socials maakte de organisatie het nieuws bekend. Ook werden in de video de eerste namen die hem zullen ondersteunen op de Dynamite stage al bekendgemaakt. Zo zal Sefa zelf naast zijn liveset ook, samen met Dr. Peacock achter de draaitafels plaatsnemen, zullen N-Vitral en Deadly Guns samen een set verzorgen én zal ook GPF aanwezig zijn.

Sefa host Dynamite stage op Intents Festival zondag

Intents Festival – Step into the Game zal plaatsvinden op 5,6 en 7 juni in Oisterwijk. De kaartverkoop voor verschillende tickets start op 6,7 en 9 januari via de officiële website van het evenement. Hou om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws ook de socials goed in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Snakepit

Reacties

  • Willie Wietteelt 07 januari 2020 - 10:09

    Cant wait to go there!

    (1)
    Quote

Reageren