Sefa sluit als allereerste frenchcore DJ ooit Defqon.1 Festival 2019 af

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Zojuist is tijdens ‘Defqon.1 – The Release’ ontzettend veel informatie over de komende editie Defqon.1 Festival 2019 bekendgemaakt. Q-dance onthulde onder andere dat niemand minder dan Sefa dit jaar verantwoordelijk is om het weekendfestival hard af te sluiten. 

LEES OOK: Q-dance onthult de hele line-up voor Defqon.1

Deze editie van Defqon.1 2019 zal Sefa dus achter de draaitafels te vinden zijn tijdens The Closing Ceremony op de zondag van het festival. Dit betekent dat er voor de allereerste keer in de geschiedenis van Defqon.1 er een frenchcore DJ het festival zal mogen afsluiten. Naast deze grote eer is Sefa ook nog eens samen met KELTEK en Phuture Noize verantwoordelijk voor het anthem van dit jaar, ‘One Tribe‘, welke je hieronder kunt beluisteren.

Sefa zal Defqon.1 2019 afsluiten tijdens The Closing Ceremony

Defqon.1 Festival 2019 – One Tribe zal 28, 29 en 30 juni plaatsvinden in Biddinghuizen. Meer informatie over deze editie en de kaartverkoop vindt je op officiële website van Q-dance. Voor een overzicht van wat er allemaal bekend is gemaakt over Defqon.1 2019 tijdens ‘The Release’ kun je naar de Hardcore News socials gaan.

Omslagfoto via Facebook-pagina Defqon.1 

Reageren