Sefa’s Defqon.1 anthem ‘One Tribe’ nu ook volledig te beluisteren

Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Het Defqon.1 anthem heeft zoals bekend drie makers dit jaar en Sefa heeft zojuist zijn deel als solo-track uitgebracht. De organisatie van het festival heeft deze week aan hem toegewijd, met de release van deze track als climax.

LEES OOK: Sefa sluit als allereerste frenchcore DJ ooit Defqon.1 af

Na Phuture Noize en KELTEK, komt nu ook Sefa met de release van zijn deel van het Defqon.1 anthem ‘One Tribe‘. Zijn volledige versie van het nummer is nu dus ook te beluisteren.“The most ferocious Defqon.1 anthem in history has arrived”, aldus Defqon.1. Deze week nam de frenchcore DJ ook al de Spotify playlist van het festival over om iedereen alvast goed in de stemming te brengen.

Sefa heeft naast het maken van het anthem nog een hele belangrijke taak gekregen van Q-dance, want hij mag het festival dit jaar afsluiten tijdens The Closing Ceremony. Dit betekent dat hij de eerste frenchcore DJ ooit is die Defqon.1 af zal sluiten.

Sefa releaset zijn Defqon.1 anthem

De frenchcore DJ is de laatste van de drie makers die zijn deel afzonderlijk heeft uitgebracht, dus alle versies zijn nu apart gereleased. Ga voor het nummer of meer informatie over Defqon.1 naar de Facebook-pagina van het festival.

Omslagfoto via Facebook-pagina Phoenix Festival

Reageren