Shellshock keert na jaar afwezigheid keihard terug in 2020

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Na een jaar van afwezigheid zal Shellshock in 2020 terugkeren voor de tweede editie van het evenement. Nadat de eerste editie nog in Gorinchem plaatsvond, zal het feest ditmaal in het Eventcentre Aquabest in Best gehouden worden. Naast een nieuwe locatie, een andere datum én flink wat grote namen op de line-up, keert het evenement volgend jaar dus keihard terug.

“After massive request Shellshock will return on February 15th near Eindhoven with a supreme and destructive hardcore force!”, zo maakte de organisatie bekend via hun socials. Echter zijn er wel een aantal dingen veranderd ten opzichte van de eerste editie van het evenement. Waar Shellshock 2018 nog tijdens tweede Kerstdag gehouden werd, zal het feest nu op 15 februari plaatsvinden. Daarnaast werd er op de vorige editie nog in de nacht gefeest, maar ook dat is nu anders. Aankomend jaar kunnen bezoekers namelijk overdag’s genieten van artiesten als Miss K8, Partyraiser en Dr. Peacock. Bekijk hieronder de volledige line-up van Shellshock 2020.

Dit is de line-up van Shellshock 2020:

Miss K8
Partyraiser
GPF
Dr. Peacock
Tha Playah
D-Fence
Neophyte
Lady Dammage
€LIT€ LIVE
DRS
Vandalism
Chaotic Hostility
Bulletproof
Estasia
Angernoizer
System Overload
The Pusher
Hosted by MC The Syntax

“After massive request, Shellshock will return with a destructive hardcore force!”

De tweede editie van Shellshock zal plaatsvinden op 15 februari van 14:00 tot 02:00 in Eventcentre Aquabest in Best. Tickets zijn te verkrijgen op de officiële website van het evenement. Houd verder voor meer informatie de socials van Shellshock in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Shellshock

Reageren