Sjammienators & DJ Thera duiken samen de studio in

Mark de Rond
Door Mark de Rond

Zojuist heeft Sjammienators een korte preview op zijn Facebookpagina van een nieuwe collab geplaatst. “Today i went to the hero Dj Thera for a collab”, zo schreef de Nederlander bij zijn video. Op de video is te zien hoe de twee duidelijk blij zijn met de track.

LEES OOK: Sjammienators: “Uptempo is op het moment hot en het is goed dat Free Festival daar wat mee doet”

In deze korte video gaf Gordon een preview van de samenwerking met Thera, tevens de oprichter van Theracords. Hoe de track gaat heten en wanneer deze wordt gereleased is nog onbekend. De uptempo dj staat bekend om het delen van previews en kijkjes achter de schermen. Zo uploadt hij regelmatig tutorials over produceren op zijn eigen YouTube-kanaal.

Nieuwe track op komst van Sjammienators en DJ Thera

Sjammienators, bekend van onder andere zijn podcast Uptempo Is The Tempo, zit absoluut niet stil. Dit blijkt uit verschillende video’s die hij de laatste tijd vanuit zijn studio post. Zo was hij afgelopen jaar met ‘Free’ nog goed voor het anthem van de uptempo stage tijdens Free Festival 2018. Ook Thera zit niet stil, hij kwam in augustus nog met zijn nieuwe album Diversity Is Key (Part 1).

Omslagfoto via Genesis en Hardcore4life

Reageren