Snakepit verhuist naar nieuwe locatie: Ahoy Rotterdam

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het snelstgroeiende uptempo hardcore-evenement heeft de scene compleet verrast. Na een uitverkochte tweede editie van Snakepit gisteravond, is er nu bekend dat de uitbreidingsplannen van het feest al in een stroomversnelling zijn geraakt. Het event zal namelijk niet in december, maar in april volgend jaar al terugkeren en doet dat in het iconische Ahoy Rotterdam.

LEES OOK: Stem op jouw favoriete hardcore platen voor de MOH Top 100

De uitbreiding van Snakepit komt niet geheel als een verrassing. Het uptempo hardcore-evenement, georganiseerd door Art of Dance en b2s, raakte ook voor haar tweede editie uitverkocht en duizenden fans waren nog op zoek naar een kaartje. Op het Facebook-event van Snakepit 2018 meldt de organisatie: “The most deadly gathering enters the next phase. Thousands embraced the venomous sound of high speed hardcore. Now, it will claim the throne in monstrous new location. Snakepit will be bigger than before.”

Snakepit is klaar voor de volgende stap en breidt uit naar Ahoy

Op zaterdag 14 april 2018 zal Snakepit zijn debuut maken in Rotterdam. Meer informatie over het evenement is nog niet bekend, dus houdt het Facebook-event goed in de gaten om up-to-date te blijven.

Omslagfoto via Facebook-pagina Snakepit

Reageren