Spitnoise en vriendin in verwachting van eerste kindje

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Niemand minder dan Spitnoise heeft via zijn socials laten weten binnenkort een kleine stamper te verwelkomen. Stan en zijn vriendin zijn namelijk in verwachting van hun eerste kindje en hopen het nieuwe familielid in juni volgend jaar welkom te heten.

“Little noisemaker on the way!”, liet de uptempo DJ via een Instagram-bericht weten. Veel collega artiesten feliciteerden het gelukkige koppel ook al onder de melding. Het wordt het eerste kindje van Spitnoise en zijn vriendin, die afgelopen weekend nog een set op Snakepit draaide met F.Noize. Samen met MC Tha Watcher waren ze tevens ook verantwoordelijk voor het anthem van het evenement. Met de verwachting van zijn eerste kindje geeft Spitnoise een mooi vervolg aan een goed jaar, waarin hij onder andere te zien was op evenementen als Thunderdome, Dominator, Defqon.1 en Decibel outdoor.

“Little noisemaker on the way”

Spitnoise en zijn vriendin hopen hun kleine stamper rond juni volgend jaar te verwelkomen. Namens Hardcore News willen wij Stan van harte feliciteren met dit mooie nieuws!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Little noisemaker on the way! ??

Een bericht gedeeld door Spitnoise (@dj_spitnoise) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Spitnoise

Reageren