Staat Dominator op het punt om uit te breiden met een camping?

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Dominator is hét grootste hardcore festival ter wereld, dat normaal gesproken op één dag gehouden wordt. In een onlangs uitgestuurde enquête, vroeg de organisatie wat bezoekers zouden vinden van uitbreiding met een camping én een pre-party op vrijdag. Kunnen we hieruit opmaken dat het grootste hardcore evenement ter wereld dan nóg groter zal worden?

LEES OOK: Dominator terrein groter voor aankomende editie: “Sommige stages zullen een andere, veel betere locatie hebben”

Dominator Festival is hét grootste hardcore evenement ter wereld: 50.000 liefhebbers van over de hele wereld komen hier jaarlijks samen om te genieten van alles wat hardcore te bieden heeft. Met 7 stages, is er geen één ander evenement dat meer hardcore-fans samenbrengt. Normaal gesproken kunnen bezoekers 12 uur lang genieten van alles wat hardcore te bieden heeft, maar daar komt volgend jaar mogelijk verandering in. In de enquête werden namelijk een aantal vragen gewijd aan wat bezoekers ervan zouden vinden als er in 2020, een camping en pre-party op vrijdag zou worden toegevoegd aan het evenement…

“Als Dominator Festival uitgebreid zou worden met een camping en een pre-party op vrijdag, hoe waarschijnlijk is het dan dat je op alle dagen zou komen en zou blijven overnachten op de camping?”, was de desbetreffende vraag over de mogelijke uitbreiding. “De pre-party op vrijdag is alleen toegankelijk voor hotel- en campinggasten”, werd daar nog aan toegevoegd. Ook werd aangegeven dat bezoekers in dat geval, van vrijdag tot en met zondag gebruik kunnen maken van de camping. Aangezien de vragen aardig gedetailleerd zijn, kunnen fans er toch wel vanuit gaan dat de organisatie deze mogelijke uitbreiding, serieus aan het overwegen is.

Zal het grootste hardcore Festival ter wereld dan nóg groter worden?

Wil jij je mening geven over de mogelijke uitbreiding van Dominator Festival, dan kun je de enquête van het evenement invullen, dit kan overigens ook als je het evenement nog nooit bezocht hebt. Dominator Festival zal plaatsvinden op 18 juli 2020 op het E3 strand in Eersel – maar als bovenstaande informatie klopt – misschien wel een dag eerder, waar we natuurlijk allemaal op hopen. Houd voor verdere informatie van de aankomende editie en mogelijke uitbreiding, de socials goed in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Dominator Festival

Reacties

  • Michiel pater 15 december 2019 - 17:15

    Gaos.nl

    (0)
    Quote

Reageren