Stem nu op jouw favoriete hardcore tracks voor de MOH Top 100

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Het einde van het jaar is weer in zicht en dat betekent dat we langzamerhand de balans op kunnen gaan maken. Ook dit jaar kwamen er weer ontzettend veel tracks uit in de hardcore scene en dus kunnen fans weer hun stem uitbrengen op hun favoriete platen van het afgelopen jaar: de stembussen voor de MOH Top 100 zijn nu officieel geopend.

LEES OOK: Dit is de Masters of Hardcore Top 100 2018

Masters, it’s that time of the year again!”, liet Masters of Hardcore een aantal dagen geleden al weten via hun socials. Inmiddels zijn de stembussen dus officieel geopend en kunnen fans vanaf nu hun stem uitbrengen op hun favoriete releases van het afgelopen jaar. Omdat de keuze natuurlijk reuze is, kun je je eigen top 5 samenstellen via de website van Masters of Hardcore. Welke track zal dit jaar de opvolger worden van ‘Out Of The Frame’ van Miss K8..?

Welke track komt op nummer 1 in de MOH Top 100?

Nu de stembussen voor de Masters of Hardcore Top 100 officieel geopend zijn, kun je je stem uitbrengen op jouw 5 favorieten hardcore platen van 2019 via de website van Masters of Hardcore. Er kan tot 19 december gestemd worden, daarna wordt de top 100 op aan het einde van dit jaar bekendgemaakt tijdens een speciale radio-uitzending.

Omslagfoto van Facebook-pagina Masters of Hardcore

 

Reageren