Terror DJ s’Aphira kondigt afscheid aan en stopt ermee

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Na lang wikken en wegen heeft terror DJ s’Aphira aangekondigd dat ze haar koptelefoon aan de wilgen hangt. Dit heeft ze vandaag aangekondigd op Facebook. Ze laat weten dat ze nieuwe kansen heeft gekregen en zo dus de stekker uit haar carrière trekt.

Als één van de weinige vrouwelijke dj’s wist s’Aphira al jaren lang zich te nestelen tussen de grote namen uit de terror en frechcore. Met boekingen als Harmony of Hardcore, Hardcore4life en Hardshock Festival achter haar naam, zullen er dus vanaf nu nog maar enkele feesten bijkomen. Via social media laat de dj weten dat ze deur achter zich dicht trekt zodra de boekingen die nog staan zijn afgerond. Om te stoppen op één van haar favoriete feesten in het nieuwe jaar. Lees haar volledige verklaring hieronder:

“Lieve Facebook vrienden en fans,

Ik wil jullie bedanken voor jullie support de afgelopen 15 jaar, maar helaas heb ik het besluit genomen om mijn dj carrière neer te leggen. Wat heb ik genoten van deze mooie jaren, maar in de loop der tijd heb ik interesse in andere dingen gekregen. Nieuwe rondes, nieuwe kansen.

De boekingen die er nog staan zal ik uiteraard knallen en hoop volgend jaar op één van mijn favoriete feesten dit hoofdstuk af te mogen sluiten. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de lol, de support en de liefde die jullie mij hebben gegeven. Zonder jullie en mijn agency had ik deze droom nooit kunnen verwezenlijken.

Much love ?”

s’Aphira trekt de stekker eruit en stopt ermee

We zullen haar dus nog enkele keren tegenkomen voordat ze de scene definitief zal verlaten. Tot nu toe is alleen Noisekick’s Terrordrang van 18 november bekend, welke evenementen er nog bijkomen is nog niet duidelijk. Of dit ook betekent dat ze stopt met Riot Girls, de act samen met Goetia, is nog niet bekend.

Omslagfoto via Facebook-pagina s’Aphira

Reacties

  • Danny 07 november 2017 - 13:39

    Jammer. Kon altijd wel goed draaien.

    (0)
    Quote

Reageren