Tha Playah presenteert line-up voor zijn ‘Sick & Twisted’ album party

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Tha Playah bracht eind augustus zijn album Sick & Twisted uit als de eerste productie op zijn nieuwe label State of Anarchy. Op tweede Kerstdag viert hij de succesvolle release met zijn eigen evenement. Inmiddels heeft ‘The Joker’ de volledig line-up van zijn album party bekendgemaakt.

LEES OOK: Het internet raakt niet uitgepraat over Tha Playah’s nieuwe album: ‘Sick and Twisted’

Het album is ondertussen al zo’n twee maanden uit en in de tussentijd heeft hij hier flink wat positieve reacties aan overgehouden. Op 26 decemeber kan Tha Playah daarom de succesvolle release van Sick & Twisted vieren en heeft hij hiervoor een aantal bekende namen uitgenodigd. De meeste artiesten op de line-up zijn terug te zien in de productie van het album: met Angerfist produceerde hij ‘The Heartless’, met Nosferatu ‘Night Stalking’ en met DJ Mad Dog ‘Embrace the Fire’, om maar een paar van zijn vele collabs op Sick & Twisted te noemen. Nosferatu produceerde twee remixen voor het album (‘Walking the Line‘ en ‘Still Nr. 1’) en zal ook aanwezig zijn tijdens tweede Kerstdag. Natuurlijk zal Tha Playah zelf ook aanwezig zijn en zal hij een Live-set spelen. Vind de volledige line-up hieronder.

“Enter my sick and twisted mind” 

Tha Playah’s album party vindt plaats op 26 december van 23:00 tot 06:00 in de Effenaar in Eindhoven. De kaartverkoop start op donderdag 17 oktober. De eerste 100 tickets zijn verkrijgbaar voor €20,00 (ex fee), daarna voor €25,00 (ex fee).

Tha Playah’s ‘Sick and Twisted’ album party line-up

Tha Playah (live)
Angerfist
Deadly Guns
Nosferatu
Dj Mad Dog
Sjammienators
Furyan
Never Surrender
Restrained
Bazzy vs D-master
MC Alee Ecktuh

Omslagfoto van Facebook-pagina Tha Playah

Reageren