Tha Playah werkt aan een nieuw album

Maartje Hagenbeek
Door Maartje Hagenbeek

Vrijwel iedere gabber kent de tracks ‘Why So Serious’‘Still Nr. 1’ en ‘Walking The Line’. Deze nummers hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn namelijk afkomstig van het album Walking The Line dat Tha Playah in 2009 uitbracht. Dat was overigens het laatste album dat de Neophyte Records DJ releasede, maar daar komt nu verandering in.

LEES OOK: ‘Furyan & Tha Playah bundelen hun krachten’

Via onderstaand filmpje dat Tha Playah postte op zijn Facebook-pagina, deelde hij dit nieuws. Bij deze video plaatste hij de tekst: “Like a nuclear bomb hitting the ground, boom!! #journeyoflife #sickandtwisted #album.” In een reactie onder deze post, liet de hardcore DJ al weten dat de plaat die je hoort ‘Journey of Life’ heet. Of dit nummer ook op het nieuwe album staat, is nog niet bekend.

Na negen jaar komt Tha Playah met een nieuw album

Het lijkt er dus op dat we, zo’n negen jaar na Walking The Line, kunnen gaan uitkijken naar een nieuw album van Tha Playah. Verdere informatie is op dit moment nog niet bekendgemaakt. Wel kun je de Neophyte Records DJ deze zomer nog zien op verschillende festivals. Onder andere Defqon.1, Dominator en Decibel outdoor staan nog in zijn agenda.

Omslagfoto via Facebook-pagina Tha Playah

Reageren