Tha Watcher, Spitnoise & F.Noize verantwoordelijk voor Snakepit anthem: ‘Double Headed Snake’

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Op 7 december zal het Klokgebouw in Eindhoven volledig in het teken staan van Snakepit – The Need For Speed. Zojuist heeft de organisatie bekendgemaakt dat niemand minder dan Spitnoise, F.Noize en Tha Watcher met hun track ‘Double Headed Snake’ verantwoordelijk zijn voor het anthem van deze uptempo hardcore gathering.

LEES OOK: Dit is de Snakepit 2019 – The Need For Speed line-up

“You never wanna mess with a double headed snake! This is the official Snakepit 2019 anthem ‘Double Headed Snake’ by F. NøIzE, Spitnoise and Tha Watcher”, deelde de organisatie via hun socials. Het anthem was door middel van een premiere via een livestream voor het eerst te beluisteren. Tijdens deze avond zal “de ultieme combinatie van hoge BPM’s en harde kicks zullen door 2 zalen op je afgevuurd worden.”

Spitnoise X F.Noize X Tha Watcher – ‘Double Headed Snake’

Het anthem ‘Double Headed Snake’ van Spitnoise, F.Noize en Tha Watcher is vanaf 17:00 in première gegaan op de Facebook-pagina van Snakepit. Het evenement vindt plaats op 7 december van 22:00 tot 07:00 in het Klokgebouw in Eindhoven. Tickets zijn nog verkrijgbaar via de officiële website van het evenement.

Omslagfoto van Facebook-pagina’s Spitnoise, F.Noize & Tha Watcher

Reageren