The Dark Horror heeft eerste album af

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Zojuist heeft The Dark Horror een foto op zijn Instagram-account geüpload. Hierop is een tracklist te zien met eigen geproduceerde nummers. In de beschrijving bevestigt de Belgische DJ dat het hier gaat om een album: “My album is finished.”

Het zou kunnen zijn dat je al wat albummateriaal gehoord heb op verschillende festivals. Tijdens zijn set op The Qontinent, heeft de BKJN Future DJ al wat van zijn nieuwste producties laten horen. Zijn nieuwe tracks lijken ook bij zijn collega-DJ’s in de smaak te vallen: tijdens Dominator en Harmony of Hardcore draaide onder andere Spitnoise, Lady Dammage, F.Noize en Bulletproof al een aantal van zijn nieuwe tracks. Partyraiser draaide zelfs het nummer ‘Girls like that’ tijdens zijn set op Tomorrowland.

“My album is finished… 12 tracks solo, 3 collabs, 1 refix!! More info soon”, postte de uptempo hardcore DJ op zijn Facebook en Instagram-account. Het album bestaat in totaal uit 16 nummers, inclusief ‘Fire in the hall’, ‘Make the record skip’ en ‘Something’. In mei vroeg The Dark Horror zijn fans al eens of ze twee EP’s óf een album wilden, zij waren het er toen unaniem over eens: ze wilden een album. Inmiddels is zijn album klaar om gereleased te worden.

The Dark Horror’s eerste album

De Belgische producer publiceerde al muziek op Footworxx en Partyraiser Records, hij staat onder contract bij Triple Six Records. De exacte releasedatum van zijn eerste album is nog niet bekend. Houd de Instagram-pagina van The Dark Horror in de gaten om op de hoogte te blijven van zijn nieuwe productie.

Omslagfoto van Facebook-pagina The Dark Horror

Reageren