Thunderdome host opnieuw eigen stage op Mysteryland

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Zojuist heeft de organisatie van Mysteryland de 22 stage hosts voor de aankomende editie bekendgemaakt. Zo zal hardcore ook dit jaar weer vertegenwoordigd worden door Thunderdome tijdens het oudste dance festival van Nederland, dat plaats zal vinden van 28 tot 31 augustus.

“Thunderdome is back at Mysteryland 2020! Once again we host our own stage for all you hardcore die-hards”, zo maakte de organisatie bekend via hun socials. Thunderdome en Mysteryland zijn zeker geen onbekenden van elkaar. Organisator ID&T liet The Wizard speciaal voor het 25-jarig bestaan terugkomen met een eigen stage op Mysteryland en sindsdien is de Thunderdome hosting een jaarlijks terugkerend ritueel geworden. Ook voor de aankomende editie zal hier dus weer een vervolg aan gegeven worden. De line-up voor de Thunderdome stage op Mysteryland laat echter voor nu nog even op zich wachten.

Opnieuw Thunderdome stage op Mysteryland

Mysteryland zal plaatsvinden van 28 tot 31 augustus in Haarlemmermeer. De kaartverkoop start op 28 januari om 12:00 (CEST) op de officiële website van het evenement. Houd voor meer informatie over het evenement, de socials van Mysteryland en Thunderdome in de gaten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thunderdome is back at Mysteryland 2020! Once again we host our own stage for all you hardcore die-hards. See you there!

Een bericht gedeeld door T H U N D E R D O M E (@thunderdome) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Mysteryland

Reageren