Thunderdome keert terug met eigen stage op Tomorrowland

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De afgelopen editie ligt nog vers in het geheugen, maar Thunderdome keert wederom terug. Met het 25-jarige jubileum van The Wizard van een paar maanden geleden, vreesden veel gabbers voor een eenmalige comeback, maar niets is minder waar. Thunderdome keert terug met ook dit jaar een eigen stage op Tomorrowland.

LEES OOK: De sfeer op Thunderdome 2017 is er eentje die we zelden tegenkomen

Nadat het iconische Thunderdome in 2012 afscheid nam, kondigde het bijna 5 jaar later zijn terugkeer aan. In aanloop naar het zilveren jubileum in de Jaarbeurs, waar 40.000 man op afkwamen, konden gabbers alvast warmlopen tijdens het festivalseizoen. Toen was er namelijk een Thunderdome stage te vinden op Tomorrowland en Mysteryland. En ook dit jaar wijkt The Wizard uit naar de zuiderburen.

Tomorrowland heeft dit jaar opnieuw een Thunderdome stage

Op zondag 22 juli 2018 zal één van de vele area’s op Tomorrowland dus hardcore ademen met een bloedeigen Thunderdome stage. Ook Footworxx heeft dit jaar een eigen stage op het Belgische festival, precies één week later. Meer informatie over de line-up en andere zaken zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome

Reageren