Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

De editie van afgelopen jaar ligt nog vers in het geheugen, maar Thunderdome keert opnieuw terug. Met het 25-jarige jubileum van The Wizard van een paar maanden geleden in de Jaarbeurs in Utrecht, blijkt nu dat het legendarische hardcore icoon meerdere keren deze zomer te bezoeken is. Want naast een eigen stage op Tomorrowland, heeft het nu ook aangekondigd er eentje te hebben op Mysteryland.

LEES OOK: “De sfeer op Thunderdome 2017 is er eentje die we zelden tegenkomen”

Nadat het iconische Thunderdome in 2012 afscheid nam, kondigde het bijna 5 jaar later zijn terugkeer aan. In aanloop naar het zilveren jubileum in de Jaarbeurs, waar 40.000 man op afkwamen, konden gabbers alvast warmlopen tijdens het festivalseizoen. Toen was er namelijk een Thunderdome stage te vinden op Tomorrowland en Mysteryland. En ook dit jaar wijkt The Wizard uit naar het oudste festival van Nederland, waar het twee dagen lang een eigen area zal hosten.

“For everyone that likes it harder, Thunderdome will again prove that Hardcore truly never dies. The notorious concept will be taking over a full island on the Northern festival side, for two full days!”

Mysteryland krijgt dit jaar opnieuw te maken met een Thunderdome stage

Thunderdome en Mysteryland zijn natuurlijk geen onbekenden van elkaar. Organisator ID&T liet The Wizard speciaal voor het 25-jarig bestaan terugkomen met een eigen stage op Mysteryland vorig jaar en geeft er voor 2018 opnieuw een vervolg aan. Of het feest dit jaar nog gaat terugkeren met een eigen editie, is nog niet bekend.

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome

Reageren