‘Thunderdome Never Dies’ documentaire binnenkort verkrijgbaar op dvd

Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Fans die de documentaire ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ gemist hebben in de bioscoop, krijgen binnenkort alsnog de kans om deze te zien. De film over Nederlands meest invloedrijke feest binnen de hardcore scene staat namelijk als reserveerbaar item op Bol.com aangeboden.

LEES OOK: Thunderdome zorgt voor grootste première ooit in Utrecht

Vorige maand ging ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ nog succesvol in première. Zo’n 1800 hardcore liefhebbers zagen de documentaire in maar liefst zeven uitverkochte zalen voor het eerst: het was dan ook de grootste filmpremière die ooit had plaatsgevonden in Utrecht. Twee dagen later was de documentaire ook nog eens in alle bioscopen in Nederland te zien en inmiddels is deze dus ook te reserveren als dvd via Bol.com.

‘Thunderdome Never Dies’ staat garant voor een “trip down memory lane.” Pioniers van toen, zoals Duncan Stutterheim en Irfan van Ewijk (oprichters van ID&T), Francois Maas (projectmanager) en Sander Groet (oprichter Mysteryland), kijken terug op de begindagen van Thunderdome. Ook delen artiesten als DJ Promo, The Prophet, Gizmo en DJ DROKZ hun ervaringen van het grootse hardcore spektakel. De stem van Sietse van Dalen, beter bekend als Da Mouth of Madness, zal tijdens de documentaire dienen als voice-over en vliegt als het waren over de film heen.

‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ binnenkort verkrijgbaar op dvd

De Thunderdome documentaire staat nu op Bol.com aangeboden als reserveerbaar item en is beschikbaar vanaf 14 maart 2020 voor €16,99. Houd voor meer informatie de socials van Thunderdome Never Dies in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Thunderdome Never Dies

Reageren