‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ binnenkort in de bioscoop

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Waar het eerst al in de lucht hing dat er een documentaire aan zou komen, is het nu dan toch eindelijk officieel bekendgemaakt. Hardcore-liefhebbers opgelet: ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ komt binnenkort in de bioscoop!

LEES OOK: Thunderdome is bezig met eigen documentaire

“IN MOVIE THEATERS SOON” is wat er dit weekend ineens verscheen op een nieuwe Thunderdome website. Inmiddels is ook bekend waar de film precies over gaat: het iconische verleden van Thunderdome, de comeback in 2017 en wat de toekomst allemaal nog teweeg zal gaan brengen. Bekijk hieronder de volledige beschrijving:

“Thunderdome bracht in 1992 een totale revolutie in het uitgaansleven op gang en werd de grondlegger van ons grootste culturele exportproduct: dancemuziek. In 2017 kwam Thunderdome na 5 jaar stilte terug. Lukt het Thunderdome om zichzelf opnieuw uit te vinden voor een nieuwe generatie ravers? Ga op een trip down memory lane en kijk uit naar de toekomst met de pioniers van toen en de nieuwe gezichten van nu.”

“‘S werelds meest invloedrijke Nederlandse feest maakt haar legendarische comeback”

Wanneer de film precies in de bioscoop gaat komen, moeten we nog even afwachten. Via de officiële website www.thunderdomeneverdies.com kan je je alvast aanmelden om als eerste op de hoogte te zijn van de gloednieuwe trailer van de film!

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hardcore News (@hardcorenewsnl) op

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome

Reacties

 • Dennis 18 oktober 2019 - 10:18

  In welke bioscopen zal de film draaien en waar kan ik tickets kopen? Op de website zie ik alleen een “zet het in je agenda” item.

  (1)
  Quote
 • Lars 26 augustus 2019 - 14:43

  Ik hoop dat hij ook in Pathé gaat draaien ;)

  (0)
  Quote

Reageren