‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ draait volgende maand in de bioscoop

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

De langverwachte trailer én releasedatum van de film ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ zijn vandaag dan toch eindelijk verschenen. En dat is nog niet alles: volgende maand zal de film over de comeback van het legendarische Thunderdome al in de Nederlandse bioscopen te bewonderen zijn! 

LEES OOK: ‘Thunderdome Never Dies – The Full Story’ binnenkort in de bioscoop

De gloednieuwe film, geregisseerd door Ted Alkemade & Vera Holland, vertelt het complete verhaal van het welbekende Thunderdome. Van terugblikken op vroeger (“1 op de 3 jongeren was gewoon gabber!”), tot interviews met hardcore pioniers (“het zit gewoon in onze cultuur, Nederlanders willen stampen”) én het verhaal achter de legendarische comeback (“het heeft 5 fucking jaar geduurd, maar we zijn back baby!”). Dit is wat je van The Full Story kunt verwachten.

“‘s Werelds meest invloedrijke Nederlandse feest maakt haar legendarische comeback. Thunderdome bracht in de jaren ‘90 een totale revolutie in het uitgaansleven op gang en werd de grondlegger van ons grootste culturele exportproduct: dancemuziek. In 2017 kwam Thunderdome na vijf jaar stilte terug. Lukt het Thunderdome om zichzelf opnieuw uit te vinden voor een nieuwe generatie ravers? Ga op een trip down memory lane en kijk uit naar de toekomst met de pioniers van toen en de nieuwe gezichten van nu.”

“De film over de geschiedenis en comeback van Nederlands meest legendarische feest”

Thunderdome Never Dies – The Full Story zal vanaf 14 november in de Nederlandse bioscopen te vinden zijn. Via de officiële website www.thunderdomeneverdies.com is daarnaast terug te vinden dat de kaartverkoop voor de film op vrijdag 1 november zal starten. Bekijk hieronder de splinternieuwe trailer van Thunderdome Never Dies.

(Visited 5.251 times, 1 visits today)

Reacties

  • Puck 22 oktober 2019 - 00:15

    Ik had een vraagje. Hoe duur zijn de kaartjes voor thunderdome never dies, in welke bioscopen draait de film en is de film leeftijdsgebonden?

    Gr Puck :)

    (4)
    Quote

Reageren