Thunderdome onthult line-up voor laatste Q-BASE editie

Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met het festivalseizoen nog in volle gang, kijken we langzaam al uit naar het einde van de zomer. Beetje bij beetje worden ook de verschillende stages van Q-BASE bekendgemaakt en deze keer is het de beurt aan Thunderdome. Bekijk hieronder het rijtje aan artiesten dat The Wizard op het vliegveld in Weeze heeft uitgenodigd.

LEES OOK: Thunderdome maakt line-up voor stage op Mysteryland bekend

Onder andere Evil Activities, Nosferatu, Promo en Spitnoise zullen achter de draaitafels staan van de Thunderdome-stage op zaterdag 8 september. Met The Wizard als host, zullen er in totaal 14 verschillende acts dit podium gaan beklimmen, voor de allerlaatste keer. Eerder kondigde organisatie Q-dance namelijk al aan dat dit de allerlaatste editie van Q-BASE zal zijn. Hiervoor komt een ander evenement in de plaats. Thunderdome was in 2012 (het jaar dat het ook stopte) voor het laatst aanwezig op Duitse bodem. In totaal zijn er 10 verschillende area’s aanwezig.

Dit is de Thunderdome line-up op Q-BASE

Andy The Core & Lady Dammage
Evil Activities
I:Gor
MD&A
Nosferatu
Predator
Promo
Spitnoise
The Melodyst
Unexist
Vince
Waxweazle
Hosted by Da Mouth of Madness

Meer hardcore op Q-BASE – The Final Edition

Morgen zal er een speciale warm-up livestream verschijnen, met mixes van MD&A & Promo en Nosferaru. Naast Thunderdome zijn er – zoals we van Q-BASE gewend zijn – nog meer hardcore-gerelateerde area’s aanwezig. Bunker Kom Je Niet en Convoi Exceptionnel zijn ook van de partij, hiervoor zullen de line-ups later bekend gemaakt worden. Voor tickets & meer info, meld je je aan bij het officiële Facebook-event.

Omslagfoto via Facebook-pagina Q-BASE

Reageren