Thunderdome op zoek naar gabbers voor terugkeer in 2019

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Gezocht: gabbers! Thunderdome zal wederom terugkeren in 2019, en hierom plaatste de organisatie een oproep aan iedere gabber en gabberin die graag mee zou willen hakken in de nieuwe trailer van het evenement. 

Na een succesvolle comeback in 2017 is Thunderdome weer overal te vinden. Het is dan ook tijd voor de organisatie om zich klaar te maken voor Thunderdome 2019, met een goednieuwe trailer vol met enthousiaste gabbers. Thunderdome vraagt het volgende aan de toekomstige figuranten:

 • Stoere mannen en vrouwen
 • Minimaal 19 jaar
 • Beschikbaar op zaterdag 22 september 2018 van 10.00 tot 20.00 uur
 • In staat om op eigen gelegenheid naar de Elementenstraat in Amsterdam te komen.
 • Jouw favoriete hak-outfit aan te doen; van Thunderdome, Australian, Nike, Merchandise van DJ’s of je eigen party outfit.

See you in 2019

Kan jij je helemaal vinden in het bovenstaande lijstje? Via deze link kan je dan jouw gegevens invullen voor de organisatie. Inschrijven kan tot vrijdag 14 september 12:00, maar let op: als ze een bepaald aantal hebben behaald zullen ze de inschrijving eerder stopzetten. Om alvast een beetje in de stemming te komen vindt je hieronder de trailer uit 2017.

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome 

Reacties

 • Chiara jansen 12 september 2018 - 18:40

  Pascale van veelen en ik hebben zekerrrrrrrr interessen !!?? Vorig jaar thinderdome geweest en wat was het gaaf ??Wij zien er niet als gaberinnen uit.. maar een partijtje hakken kunnen we zeker wel !!?? Een sterke blik.. nike airmax en een feeling voor de muziek maakt je een gabber ??

  Vriendelijke groet

  Chiara Jansen

  (0)
  Quote
 • Rachel Van Dijk 08 januari 2019 - 13:42

  Marty van Dijk kan geweldig hakkuh! Een gabber in hart en nieren!
  Ik zelf kan wat oldschool hakkuh en hij heeft echt zijn eigen stijl ontwikkeld. Gaat helemaal los op alle hardcore festivals??

  (0)
  Quote

Reageren