Thunderdome start de countdown voor terugkeer in 2019

Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Thunderdome is het absolute walhalla voor gabbers en zal wederom terugkeren in 2019. Gisteren heeft de organisatie dan ook eindelijk de countdown gestart en is er bekendgemaakt wanneer je jouw kaarten voor dit hardcore spektakel kunt bemachtigen. 

LEES OOK: Thunderdome keert wederom terug in 2019

In 2017 keerde Thunderdome op een spectaculaire manier terug voor het 25-jarige jubileum. Duizenden gabbers kwamen hier samen om nog één keer een ode te brengen aan de welbekende organisatie. Gelukkig bleek dit niet je laatste kans te zijn en ziet 2019 er goed uit voor de Thunderdome-liefhebber: het evenement keert wederom terug en er komt zelfs een gloednieuwe Thunderdome documentaire aan.

“We will rise again with the best pure hardcore sound”

Meer informatie over Thunderdome 2019 zal woensdag 30 januari om 20:19 bekendgemaakt worden. Wees er snel bij als je deel uit wil maken van dit ultieme hardcore evenement, want bij de afgelopen editie in 2017 waren de tickets binnen no-time uitverkocht. Voor meer informatie over Thunderdome 2019 kun je de Facebook-pagina van de organisatie in de gaten houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina Thunderdome

Reacties

  • Arjan van der poel 24 januari 2019 - 10:46

    Ik wil heel graag naar thunderdome 2019 . Thunderdome 2017 was echt mijn beste feest tot nu toe . De ouwe early rave klappers blijven het mooiste op thunderdome

    (0)
    Quote

Reageren