Trespassed komt met de release van zijn gloednieuwe EP

Shenna van der Velden
Door Shenna van der Velden

BKJN Future artiest Trespassed zit alles behalve stil en laat op zijn Instagram weten bijna met de release van zijn gloednieuwe EP te komen. Na eerdere releases zoals ‘Who We Are’, komt er dus nieuwe muziek aan van de uptempo artiest. 

Een DJ waar we de laatste tijd steeds meer van horen is Trespassed. Hij heeft hard gewerkt aan zijn carrière en is sinds vorig jaar te vinden bij BKJN Future. Sytse werd bekend met tracks als ‘Who We Are’, ‘Bonfire’ en ‘2 Clips B#tch’. Zijn tracks werden eerder al gedraaid door artiesten als Partyraiser, Angernoizer en Spitnoise. Ook stond hij al op evenementen zoals Hardcore4life en Hell’s Basement.

In zijn Stories op Instagram heeft hij aangekondigd dat hij nog maar één track moet afmaken voordat de EP gereleased gaat worden. De EP zal in zijn totaal bestaan uit 3 tracks:

‘Trespassed – 2 Clips B#tch’
‘Trespassed – My Throne’
‘Trespassed & MBK – Basement’

De splinternieuwe EP van Trespassed wordt bijna gereleased

Wanneer we de EP kunnen verwachten, is nog niet duidelijk. Aankomende evenementen waar we Trespassed achter de draaitafels kunnen vinden zijn TITANIUM, Harmony of Hardcore en Defqon.1. Het nummer ‘With My Team’ in de video wordt bij 3000 Instagram volgers gratis weggegeven.

Omslagfoto via b2s Gallery – Hardcore4life

Reageren